Cultuur, Sport & Recreatie: 25 juni 2014 Openstelling subsidieregeling Topsportaccommodaties

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Goede sportaccommodaties zijn een randvoorwaarde om topsport, maar ook breedtesport en gehandicaptensport te laten floreren. Met de Uitvoeringsregeling subsidie topsportaccommodaties Noord-Holland 2014 wil de provincie Noord-Holland een bijdrage leveren aan investeringen in topsportaccommodaties in Noord-Holland met een (inter)nationale uitstraling.

De regeling is open vanaf 30 juli 2014 en een subsidieaanvraag moet uiterlijk op 3 september 2014 door ons zijn ontvangen.

Uitgebreide informatie over de regeling, de voorwaarden en natuurlijk het aanvraagformulier, vindt u in het Digitaal Subsidieloket onder de Actuele subsidieregelingen op de pagina Topsportaccommodaties Noord-Holland 2014

Het is aan te raden om, voordat u tot een aanvraag overgaat, uw conceptplan met ons te bespreken. U kunt hiervoor contact opnemen met mw. J. den Bouwmeester, tel 023-5143972.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna