Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 25 juni 2014 Noord-Holland-Noord lanceert camperkaart en jachthavenkaart

Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord logoBron: Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord - Noord-Holland-Noord investeert in toerisme door de regio te promoten als aantrekkelijk vaargebied en camperbestemming. Hiervoor worden twee unieke kaarten ontwikkeld: de camperkaart en de jachthavenkaart, die een overzicht bieden van locaties en toeristische highlights van Noord-Holland. Deze kaarten zijn een primeur voor Nederland.

De Stichting Ondersteuning Bedrijvigheid Noord-Holland-Noord heeft het initiatief genomen om deze kaarten in het leven te roepen. De jachthavenkaart en camperkaart zijn onderdeel van een uitgebreidere campagne om Noord-Holland-Noord als aantrekkelijk watersportgebied en camperbestemming meer bekendheid te geven.

Populariteit

Victor Kloos, voorzitter van de Stichting en tevens wethouder toerisme gemeente Alkmaar, is blij met de belangstelling van toeristen voor Noord-Holland: "De populariteit van de provincie onder watersporters en camperaars kan beter. Om die reden zijn deze campagnes opgezet. Het doel is dat er meer toeristen naar Noord-Holland-Noord komen. Ondernemers profiteren hiervan en bovendien levert het werkgelegenheid op."

Wethouder Kloos overhandigde maandag 16 juni 2014 de eerste exemplaren aan de marketingmanager Mevrouw M. Jelmersma van de NKC (Nederlandse Kampeerauto Club), de grootste camperclub in Europa die voor hun ruim 30.000 leden optreedt als inspiratie- en expertplatform. De kaarten worden verspreid onder hun leden en bij camper- en havenlocaties in Noord-Holland.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna