Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 26 juni 2014 Park Quelderduyn bijna zomerklaar (Den Helder)

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - De openbare tennisbanen in park Quelderduyn krijgen deze maand een flinke opknapbeurt. Ook knappen we scheuren in het asfalt van enkele fiets- en wandelpaden op. Ons grootste sport- en recreatiepark is dan weer helemaal klaar voor een heerlijke zomer!

De tennisbanen krijgen een flinke opknapbeurt. Ook maken we het rolhockeyveld weer geschikt als tennisbaan. U kunt straks dus weer op drie banen tennissen. De banen worden gereinigd en krijgen een nieuwe toplaag en belijning. Ook de netpalen worden vervangen. Het werk duurt ongeveer anderhalve week, het terrein wordt dan afgezet. Direct na de werkzaamheden hangen we de netten weer op, zodat u de hele zomer weer gebruik kunt maken van deze openbare tennisbanen.

Fiets- en wandelpaden

Een aantal fiets- en wandelpaden heeft last van fikse worteldoorgroei. Hierdoor ontstaan scheuren in het asfalt, dat voor gevaarlijke situaties kan zorgen. Deze paden worden nu gerenoveerd. Dat betekent dat fietsers en voetgangers gedurende deze periode beperkt gebruik kunnen maken van de betreffende paden. Dit wordt kenbaar gemaakt door borden. Het gaat onder meer om een van de hoofdpaden die loopt langs de sporthal tot aan het viaduct.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna