Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 27 juni 2014 Oog op Kunst in Callantsoog op zondag 6 juli!

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Op zondag 6 juli, van 12:00 tot 17:00 uur, wordt de KUSTPLAATS Callantsoog een inspirerende KUNSTPLAATS tijdens Oog op Kunst in Callantsoog. Bijna vijftig kunstenaars uit verschillende disciplines presenteren kunst op het Dorpsplein.

Bezoekers kunnen hun oog laten vallen op onder andere schilderkunst, keramiek, fotografie, digital art, street art, sieraden, sculpturen, mode en body-art.

Bij diverse kunstenaars kan advies verkregen worden of kan men deelnemen aan een workshop. Er zullen gedurende de dag straatartiesten op het plein te vinden zijn en uiteenlopende muziekoptredens plaatsvinden. Zo zullen onder andere het allround muziekduo Arjan&Nicole, de band Disagree uit Callantsoog en Jantien Bijvoet, zangeres en zangdocente, een optreden verzorgen. Kortom… er is veel te beleven tijdens Oog op Kunst in Callantsoog!

Kunst van en voor jongeren

In 2014 is er een speciale jongerenkunsthoek te vinden op het plein. Hier vertonen leerlingen van OBS Frankendael uit Callantsoog hun eigen gemaakte kunstwerken. Aan het eind van Oog op Kunst, zal de kunstenaar van het leukste, mooiste of grappigste jongerenkunstwerk een mooie prijs ontvangen. Bij de jongerenkunsthoek kunnen kinderen zich ook laten schminken of wraps laten maken in hun haar. Daarnaast kunnen kinderen deelnemen aan een van de workshops en bijvoorbeeld schilderen of kleien onder begeleiding van een van de deelnemende kunstenaars.

Informatie: www.zuiverzijpe.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna