Cultuur, Sport & Recreatie: 15 juli 2014 Expositie Atie Vlaming en Tineke van der Kroon in Magnushof in Schagen - 16 juli tot 15 september 2014

Van 16 juli 2014 tot 15 september 2014 is in Magnushof, Jacob Ruysdaellaan 30 in Schagen een expositie van Atie Vlaming en Tineke van der Kroon te zien. De schilderijen van Tineke en Atie zijn heel divers. Veel inspiratie komt uit de natuur; ze schilderen bloemen, dieren en mensen uit andere culturen. De expositie is dagelijks gratis te bezichtigen van 09.00 uur tot 18.00 uur.

Atie en Tineke werken beide als activiteitenbegeleidster bij Woonzorggroep Samen, locatie Maria Mater in 't Veld. In hun vrije tijd tekenen en schilderen ze. Atie schildert sinds 2005 en Tineke sinds 2007 bij een schilderclub in Winkel, onder leiding van Tiny Koomen. Hier hebben zij de beginselen van tekenen met potlood, soft pastel, oliepastel en aquarelleren geleerd. Later zijn ze gaan schilderen met acrylverf en olieverf.

De eerste gezamenlijke expositie van Atie en Tineke was in 2012 tijdens het "Nazomeren" in de gemeente Niedorp. Daarna heeft Tineke ook geëxposeerd tijdens 'Bloeiend Zijpe' in 't Zand.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna