Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 24 juli 2014 Groene Stadsfestival in Schagen op zondag 28 september 2014

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Zondag 28 september 2014 (koopzondag) staat de stadskern van Schagen in het teken van het groene stadsfestival. De Markt en de Gedempte Gracht zijn gevuld met rond de 70 kramen.

Allemaal ondernemingen en instellingen die actief zijn op het gebied van duurzame of biologische producten en diensten en organisaties die zich inzetten voor goede doelen. De markt begint om 12.00 uur en eindigt om 17.00 uur. De kramen worden gratis ter beschikking gesteld aan de deelnemers. Meer informatie over het Stadsfestival en het reserveren voor de markt staat in onderstaand pdf-bestand.

Er zijn gratis kramen ter beschikking aan lokale ondernemers met duurzame of biologische producten en diensten. Daarnaast zijn er kramen gereserveerd voor lokale instellingen en organisaties die zich inzetten voor goede doelen. Doe mee met dit initiatief en maak het verschil! De verwachting is dat er tussen de 50 en 70 kramen op de markt komen te staan.

Voor vragen: Henriëtte Vrisekoop, tel 072-572 97 94 of

Meer informatie ook op www.schagen.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna