Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 29 juli 2014 Open dag cultuurhuis Markt 18 op zaterdag 30 augustus 2014 in Schagen

Kopgroep Bibliotheken logoBron: KopGroep Bibliotheken - Zaterdag 30 augustus 2014 wordt er van 11.00 tot 16.00 uur een open dag gehouden in cultuurhuis Markt 18 in Schagen. Gratis toegankelijk en met veel leuke activiteiten!

De bibliotheek van Schagen heeft een Leescafé waar zowel leden als niet-leden lekker kunnen loungen met de nieuwste tijdschriften en de actuele kranten. Met schitterend uitzicht over de Markt en onder het genot van een hapje en een drankje.

Tijdens de open dag van Markt 18 draait het om muziek in het Leescafé. In samenwerking met Kern8 kunnen belangstellenden zélf digitale muziek componeren. Deze muziek wordt later door een DJ gedraaid.

Uiteraard kan iedereen ook een kijkje nemen in de bibliotheek!

In de huiskamer van Kern8 organiseert 3Dimenz het programma: 'jouw idee in 3D'.

Er zijn voorbeelden van 3D prints in verschillende materialen te zien, liefhebbers kunnen zelf oefenen met 3D tekenen en mensen die al ervaring hebben in 3D tekenen kunnen hun bestaande modellen laten checken op fouten en kijken of het 3D printbaar is. Ze kunnen ook terecht met vragen over materialen, printers en programma's. Uiteraard draait er een printer om te laten zien hoe 3D printen werkt!

Meer informatie www.kopgroepbibliotheken.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna