Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 30 juli 2014 Fietstocht 'Bloembollen in Bedrijf' op zaterdag 9 augustus 2014 (Callantsoog en Julianadorp)

Greenport Noord-Holland Noord logoBron: Greenportnhn.nl - Een kijkje willen nemen in een bollenschuur? Genieten van de wereld achter de bloembol? Een gesprek met vakman over de geheimen van de bloembollenteelt? Dat alles kan op zaterdag 9 augustus 2014. Op die dag is er een fietstocht uitgezet rond Julianadorp langs een tweetal bollenbedrijven, de Floratuin en het Agrarisch Museum. De bedrijven zijn geopend tussen 10 en 16 uur.

Bloembollen in bedrijf is een initiatief van de Koninklijke Algemeene vereeniging voor Bloembollencultuur (KAVB) en de Land en Tuinbouw Organisatie (LTO Noord) in het Noordelijk Zandgebied.

Deelnemende bedrijven:

Bekijk hier de folder van Bloembollen in bedrijf: www.greenportnhn.nl/1980

Bron: KAVB - www.kavb.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna