Cultuur, Sport & Recreatie: 01 augustus 2014 Windsingels sportpark Julianadorp vernieuwd

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Op sportpark Julianadorp gaan we binnenkort ingrijpend aan de slag met de windsingel langs de Van Foreestweg. Een deel hiervan wordt helemaal verwijderd. Ook de windsingels tussen de velden worden aangepakt. Hier wordt vooral uitgedund en gesnoeid. Zo maken we de groensingels weer toekomstbestendig. Het werk begint maandag 11 augustus 2014. In november 2014 leggen we grote delen weer opnieuw aan.

In de windsingels tussen de velden staan een paar grote bomen die voor onveilige situaties zorgen tijdens het sporten. Door blad- en vruchtafval van de bomen worden de velden van de voetbal- en de handbalvereniging glad en vervuild. Deze bomen gaan we verwijderen.

Nieuwe aanplant

De novemberstorm van afgelopen jaar heeft voor veel takbreuken en andere schade gezorgd aan de windsingel aan de zijde van de Van Foreestweg. Deze singel is nu zo slecht dat hij geheel wordt verwijderd. In november 2014 wordt de windsingel opnieuw aangeplant met nieuwe geschikte bomen en ruime onderbeplanting.

Al het werkverkeer vindt plaats aan de binnenzijde van het sportpark. Voor de zekerheid wordt het verkeer op de Van Foreestweg met borden gewaarschuwd.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna