Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 01 augustus 2014 Windsingels sportpark Julianadorp vernieuwd

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Op sportpark Julianadorp gaan we binnenkort ingrijpend aan de slag met de windsingel langs de Van Foreestweg. Een deel hiervan wordt helemaal verwijderd. Ook de windsingels tussen de velden worden aangepakt. Hier wordt vooral uitgedund en gesnoeid. Zo maken we de groensingels weer toekomstbestendig. Het werk begint maandag 11 augustus 2014. In november 2014 leggen we grote delen weer opnieuw aan.

In de windsingels tussen de velden staan een paar grote bomen die voor onveilige situaties zorgen tijdens het sporten. Door blad- en vruchtafval van de bomen worden de velden van de voetbal- en de handbalvereniging glad en vervuild. Deze bomen gaan we verwijderen.

Nieuwe aanplant

De novemberstorm van afgelopen jaar heeft voor veel takbreuken en andere schade gezorgd aan de windsingel aan de zijde van de Van Foreestweg. Deze singel is nu zo slecht dat hij geheel wordt verwijderd. In november 2014 wordt de windsingel opnieuw aangeplant met nieuwe geschikte bomen en ruime onderbeplanting.

Al het werkverkeer vindt plaats aan de binnenzijde van het sportpark. Voor de zekerheid wordt het verkeer op de Van Foreestweg met borden gewaarschuwd.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna