Cultuur, Sport & Recreatie: 11 augustus 2014 Seniorenfietsfestival in 't Zand op 30 augustus 2014

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Zaterdag 30 augustus 2014 organiseren de Seniorenraad en de ANBO Zijpe een Seniorenfietsfestival voor 55-plussers op en rond het sportcomplex van Geel-Zwart in 't Zand.

De bedoeling is dat Senioren zich goed blijven bewegen. Op speelse wijze wordt hier tijdens het festival aandacht aan besteed. Bijvoorbeeld door standhouders, een proefritje op een duofiets, E-Bike en een stuntfietser. Verder is er een optreden van een drumband, een popkoor en ook de inwendige mens wordt niet vergeten.

De dag begint om 10.30 uur met een rondgang door het dorp vooraf gegaan door de drumband en een duofiets. Deze start op het pleintje bij de kerk. Voor de middag staat een fietstocht en een rollatorwandeltocht op het programma. Deze starten om 13.00 uur.

Er is gratis koffie thee en frisdrank d.m.v. consumptiebonnen en een broodje. Wanneer heeft u voor het laatst poffertjes gegeten? Dit kan op deze dag. Voor informatie belt u met de Seniorenraad of de ANBO Zijpe. 06-23 33 68 61

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna