Cultuur, Sport & Recreatie: 14 augustus 2014 Eerste editie van de boerenversmarkt op 6 en 7 september 2014 in Slootdorp

Op zaterdag 6 en zondag 7 september 2014 wordt de eerste editie van de Boerenversmarkt gehouden in de kassen van Kwekerij Siem Munster aan de Wierweg in Slootdorp.Tijdens deze markt laten verschillende telers zien wat voor een mooie en bovenal verse producten zij jaarlijks oogsten. Het wordt een markt waar mensen kunnen voelen, proeven, ruiken en dus ervaren wat er in deze regio allemaal verkrijgbaar is.

Naast de markt zijn er ook vele randactiviteiten rondom de markt. Voor de kinderen zijn er dieren met een hoog aaibaarheidsgehalte. Er wordt historisch materieel getoond door het Historische Genootschap Wieringermeer, er is een sfeerwandeling die start en eindigt bij de markt en beide dagen is er een goede doelen diner waarvan de opbrengst voor Kika is.

Dit initiatief van verschillende ondernemers uit de regio is zeker de moeite waard en laat zien dat samenwerking tussen verschillende ondernemers uit verschillende sectoren tot mooie dingen leidt!

Meer informatie: www.boerenversmarkt.com (Bron: Leader Kop van Noord-Holland)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna