Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 14 augustus 2014 Eerste editie van de boerenversmarkt op 6 en 7 september 2014 in Slootdorp

Op zaterdag 6 en zondag 7 september 2014 wordt de eerste editie van de Boerenversmarkt gehouden in de kassen van Kwekerij Siem Munster aan de Wierweg in Slootdorp.Tijdens deze markt laten verschillende telers zien wat voor een mooie en bovenal verse producten zij jaarlijks oogsten. Het wordt een markt waar mensen kunnen voelen, proeven, ruiken en dus ervaren wat er in deze regio allemaal verkrijgbaar is.

Naast de markt zijn er ook vele randactiviteiten rondom de markt. Voor de kinderen zijn er dieren met een hoog aaibaarheidsgehalte. Er wordt historisch materieel getoond door het Historische Genootschap Wieringermeer, er is een sfeerwandeling die start en eindigt bij de markt en beide dagen is er een goede doelen diner waarvan de opbrengst voor Kika is.

Dit initiatief van verschillende ondernemers uit de regio is zeker de moeite waard en laat zien dat samenwerking tussen verschillende ondernemers uit verschillende sectoren tot mooie dingen leidt!

Meer informatie: www.boerenversmarkt.com (Bron: Leader Kop van Noord-Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna