Cultuur, Sport & Recreatie: 14 augustus 2014 Kennismakingsles golfsurfen: Schrijf je snel in, want vol is vol!

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Wegens succes herhaald! Van 3 t/m 24 september 2014 biedt Sportservice Schagen op de woensdagmiddagen kinderen vanaf 8 jaar en jongeren t/m 16 jaar de mogelijkheid om kennis te maken met golfsurfen.

Golfsurfen: wie, wat, waar, wanneer?

Op alle woensdagen van 3 tot en met 24 september 2014 zijn er lessen van 13.30 - 15.00 uur en van 15.30 - 17.00 uur. Deelname is voor de leeftijdsgroep van 8 t/m 16 jaar (minimale lengte 1.35 meter). Per les kunnen er minimaal en maximaal 7 deelnemers meedoen, vol=vol! Kosten voor deelname via Sportservice Schagen zijn € 7,50 voor een les (normaal € 20,00) inclusief gebruik van de benodigde materialen.

Gedurende 1,5 uur krijgen de deelnemers les op het strand van Callantsoog (bij strandtent Vos). De lessen worden verzorgd door surfschool Callantsoog. De surfschool zorgt tevens voor de benodigde surfmaterialen (plank, kleding, etc.).

Alle deelnemers dienen in het bezit te zijn van een zwemdiploma. Voor een routebeschrijving, zie website www.surfschoolcallantsoog.nl

Mee doen?

Voor meer informatie en inschrijven (verplicht!) kunt u terecht op de website van Sportservice Schagen: www.sportserviceschagen.nl onder het kopje evenementen. Schrijf zo snel mogelijk in, want vol=vol!

N.B. het gaat om een eenmalige les, de kinderen nemen dus één keer op een woensdagmiddag deel aan een kennismakingsles golfsurfen.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna