Cultuur, Sport & Recreatie: 18 augustus 2014 Presentatie nieuw subsidiebeleid gemeente Schagen op 2, 3, 8 en 11 september 2014

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - In september 2014 houden wij vier bijeenkomsten om het nieuwe subsidiebeleid van de gemeente Schagen te presenteren. Daarnaast wordt een doorkijkje gegeven wat het nieuwe accommodatiebeleid mogelijk voor de verenigingen en instellingen gaat betekenen.

Verenigingen en organisaties hebben hiervoor inmiddels een uitnodiging ontvangen.

Op www.schagen.nl/subsidies worden vanaf 25 augustus 2014 de nieuwe subsidiebedragen voor de verenigingen en instellingen bekend gemaakt. De meeste subsidies zullen omlaag gaan als gevolg van de bezuinigingen waar de gemeente voor staat.

Op het sociaal domein, waar de subsidies en accommodaties onderdeel van uitmaken, moet 3,1 miljoen bezuinigd worden. Totale bezuinigingen van de gemeente bedragen 6 miljoen.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna