Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 19 augustus 2014 Handbikeclinic en - toertocht op zaterdagochtend 27 september 2014 in Wervershoof

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Sportservice Noord-Holland organiseert in de maand van het Aangepast Sporten een handbikeclinic en een handbiketoertocht. Op zaterdagochtend 27 september verzorgd Geert Schipper de clinic op de Sjoerd Huisman Piste in Wervershoof. In de middag start de toertocht ook vanaf deze plek. Geïnteresseerden kunnen zich nu aanmelden.

Handbike

Handbikers zijn sporters die zich voortbewegen in een rolstoel met aankoppelhandbike of een soort ligfiets waarbij de armen de trapbeweging maken. Heeft u een lichamelijk beperking of chronische aandoening en bent u geïnteresseerd, geef u dan op. Heeft u geen handbike dan kunt u die huren. Neem hiervoor contact op met of bel naar tel.: (020) 58 40 751.

Toertocht en clinic

Sportservice Noord-Holland organiseert deze clinic en toertocht, omdat er een grote behoefte is naar handbiketrainingsmogelijkheden. Beide activiteiten worden begeleid door Geert Schipper. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij de specifieke kennis om mensen met een beperking in een handbike of andere aangepaste wielrenfiets te begeleiden. De clinic wordt op de Sjoerd Huisman Piste gehouden aan de Theo Koomenlaan 3 in Wervershoof. De toertocht vindt plaats in de omgeving van Wervershoof. Van daaruit wordt er ongeveer 30 kilometer gehandbiked. De clinic start om 10.30 uur en de toertocht begint vanaf 13.00 uur.

De kosten zijn per onderdeel € 3,- of € 5,- voor beiden, inclusief koffie/thee.

Als u voor beide onderdelen kiest, dan is het raadzaam om zelf een lunchpakket mee te nemen. In de kantine van de Sjoerd Huisman Piste zijn alleen tosti's te bestellen. De genoemde kosten voor de activiteiten kunnen worden voldaan tijdens de activiteit.

Aanmelden

Opgeven doet u per e-mail bij of telefonisch bij Ageeth Bakker tel: (0229) 287 702. Geeft u daarbij naast uw contactgegevens aan of u in het bezit bent van een handbike. Voor aanvullende informatie kunt u bellen met (0229) 287 702.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna