Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 27 augustus 2014 KopGroep Bibliotheken: Voorlezers gevraagd in de gemeente Den Helder

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - KopGroep Bibliotheken wil het voorleesteam in de gemeente Den Helder uitbreiden en is daarom op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die één keer per week willen voorlezen bij een peuteropvang, kinderdagverblijf of bij de Buitenschoolse Opvang.

Houdt u van voorlezen en vindt u het leuk om met jonge kinderen (tot 6 jaar) om te gaan, dan is dit project misschien iets voor u.

Het voorlezen gebeurt op een vast dagdeel. Bij de peuteropvang en het kinderdagverblijf is dit voornamelijk op een ochtend. Voor de Buitenschoolse opvang zoeken wij voorlezers die na 15.30 uur willen voorlezen.

Ook al heeft u weinig ervaring met voorlezen, aarzel niet om u aan te melden. Wij helpen u met het uitzoeken van geschikte boeken. Ook wordt er van tevoren een workshop over voorlezen gegeven.

Als u het leuk vindt om mee te doen dan kunt zich aanmelden per mail: of telefonisch: afdeling educatie: 0223-670310

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
d site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna