Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 03 september 2014 Installatie Kunst- en CultuurAdviesRaad Schagen (KCARS)

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Sinds september 2014 heeft de gemeente Schagen een "KCARS", die is opgericht om het lokale kunst- en cultuurbeleid te helpen ontwikkelen. Via een oproep in de lokale media zijn dit jaar kandidaten geworven met kennis en ervaring op de gebieden kunst en cultuur.

De KCARS heeft voor de gemeenten een belangrijke stem in het lokale kunst- en cultuur programma. Zij kan culturele initiatieven verbinden en vernieuwen om het culturele leven in Schagen versterken. De KCARS is onafhankelijk. De gemeente heeft de raad mandaat gegeven om vanuit betrokkenheid en expertise te adviseren over kunst en cultuur in Schagen. Coördinerend wethouder Ben Blonk heeft de raad geïnstalleerd.

De Culturele Raad bestaat uit Lia Rienks (voorzitter), Wieger Fortuin (secretaris), Willem Gorter, Rob Hogenes, Henk Huijser, Siemen Schilder en Agaath Schouten (leden).

Voor meer informatie kunt u terecht bij: W. (Wieger) Fortuin, Valkkogerweg 8, 1744 GA Valkkoog, telefoon (0224) 213 856 en via e-mail Dit is ook het correspondentieadres van KCARS.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna