Cultuur, Sport & Recreatie: 03 september 2014 Installatie Kunst- en CultuurAdviesRaad Schagen (KCARS)

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Sinds september 2014 heeft de gemeente Schagen een "KCARS", die is opgericht om het lokale kunst- en cultuurbeleid te helpen ontwikkelen. Via een oproep in de lokale media zijn dit jaar kandidaten geworven met kennis en ervaring op de gebieden kunst en cultuur.

De KCARS heeft voor de gemeenten een belangrijke stem in het lokale kunst- en cultuur programma. Zij kan culturele initiatieven verbinden en vernieuwen om het culturele leven in Schagen versterken. De KCARS is onafhankelijk. De gemeente heeft de raad mandaat gegeven om vanuit betrokkenheid en expertise te adviseren over kunst en cultuur in Schagen. Coördinerend wethouder Ben Blonk heeft de raad geïnstalleerd.

De Culturele Raad bestaat uit Lia Rienks (voorzitter), Wieger Fortuin (secretaris), Willem Gorter, Rob Hogenes, Henk Huijser, Siemen Schilder en Agaath Schouten (leden).

Voor meer informatie kunt u terecht bij: W. (Wieger) Fortuin, Valkkogerweg 8, 1744 GA Valkkoog, telefoon (0224) 213 856 en via e-mail Dit is ook het correspondentieadres van KCARS.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna