Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 02 oktober 2014 Open dag Muziekcentrum Schagen & ReBounce zaterdag 4 oktober 2014

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Zaterdag 4 oktober 2014 heeft Muziekcentrum Schagen & ReBounce een open dag van 11:30-14:00 uur. Er zijn diverse workshops als; zang, drums, gitaar en andere instrumenten. Ook zijn er optredens van ReBounce en zelfs dansworkshops. Hier kan iedereen, jong en oud, GRATIS aan meedoen.

Op deze dag kunt u informatie inwinnen over wat het Muziekcentrum allemaal te bieden heeft, denk hierbij aan opslagruimte, diverse opname studio's voor uw CD, een zaal voor verenigingen en meer. Iets waarvan wij denken dat niet iedereen in Schagen van op de hoogte is.

U bent van harte uitgenodigd uit om eens een kijkje te komen nemen op; zaterdag 04 oktober 2014 van 11:30-14:00 uur (Zijperweg 18 - 1742 NE Schagen). (dit is tevens de start van "de week van de voeding")

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna