Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 03 oktober 2014 Start renovatie zwembad Molenkoog in Den Burg

Op 14 september 2014 sloot zwembad Molenkoog het zwemseizoen 2014 af. Direct daarna is gestart met de renovatie. De glijbaan is als eerste verwijderd. Deze komt na een grondige restauratie weer terug op een andere plaats bij het zwembad. Dat geldt ook voor de badmeesterpost.

Loonbedrijf Dros is gestart met de sloop van de zwembassins en rondt dit werk eind volgende week af. Inmiddels is de aanbesteding van de levering van de nieuwe zwembassins afgerond.

Variopool uit Oudkarspel is gestart met de fabricage van de materialen. De gemeente heeft ook de inschrijvingen voor het installatiewerk en het bouwkundige werk ontvangen en beoordeeld. Wat betreft het installatietechnisch werk is Hellebrekers Technieken als beste uit de beoordeling gekomen en de gemeente heeft het voornemen om de opdracht aan deze in zwembaden gespecialiseerde installateur te gunnen. Wat betreft de bouwkundige werkzaamheden (onder andere het storten van fundering voor de bassins) is bouwgroep Dijkstra Draisma als beste inschrijver beoordeeld. Het formaliseren van de opdrachten vindt volgende week plaats.

De uitvoering van het project gaat voorspoedig en de gemeente gaat ervan uit dat het vernieuwde zwembad volgend jaar op 25 april 2015 in gebruik genomen kan worden.

Op www.texel.nl vindt u foto's van de werkzaamheden, een impressie van de nieuwe situatie en een luchtfoto van de oude situatie (maart 2014).

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna