Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 07 oktober 2014 Schager Vriendentoernooi tijdens herfstvakantie 2014

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - In de herfstvakantie van 2014 organiseert Sportservice Schagen in samenwerking met SRC, V.V. Schagen en Kern8 een voetbaltoernooi. Iedereen kan aan dit gezellige toernooi deelnemen.

Teams in de leeftijd van 6 tot en met 10 jaar bestaande uit 7 kinderen, spelen veldvoetbal op een half voetbalveld. Teams in de leeftijd van 11 tot en met 18 jaar bestaande uit 4 personen, spelen in een opblaasboarding. In twee edities wordt er in beide leeftijdscategorieën gestreden voor een plek in de finale.

Het boardingvoetbaltoernooi voor jongeren bestaat al weer tien jaar. De samenwerking met de voetbalverenigingen in Schagen is deze keer nieuw. De trainers en de bestuursleden zetten zich volop in om een geslaagd toernooi neer te zetten.

Bij voldoende meidenteams wordt er een aparte poule voor de meiden gecreëerd. Er mag natuurlijk ook in gemixte teams gespeeld worden. De eerste twee teams van elke categorie mogen op vrijdag bij V.V. Schagen de finale spelen. Om kans te maken op een plek in de finale is deelnemen aan één voorronde voldoende.

Natuurlijk mag je met je team ook deelnemen aan beide voorrondes.

Het is ook dit jaar van belang dat teams zich tijdig opgeven. Dit kan tot en met 7 oktober 2014 door het inschrijfformulier op http://www.sportserviceschagen.nl in te vullen. Deelname is gratis.

Het programma:

Datum Locatie Tijd Leeftijd
dinsdag 14 oktober 2014 V.V. Schagen 16.00-18.00 uur 6 – 10 jaar
dinsdag 14 oktober 2014 V.V. Schagen 18.30-21.00 uur 11 – 18 jaar
donderdag 16 oktober 2014 SRC 16.00-18.00 uur 6 – 10 jaar
donderdag 16 oktober 2014 SRC 18.30-21.00 uur 11 – 18 jaar
Finale vrijdag 17 oktober 2014 V.V. Schagen 18.30 - 21.00 uur

Sportservice Schagen werkt samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin Schagen aan het programma van de Week van de Opoeding. Voor meer informatie zie http://www.cjgschagen.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna