Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 10 oktober 2014 Maarten 't Hart vliegt met Een vlucht regenwulpen over Nederland (o.a. Schagen)

Maarten 't Hart vliegt zaterdag 1 november 2014 met zijn boek "Een vlucht regenwulpen" over Nederland. Die dag is de start van de leesbevorderingscampagne Nederland Leest, waarin "Een vlucht regenwulpen"" (1978, Arbeiderspers) centraal staat. 't Hart wordt in de ochtend opgehaald door een helikopter en vliegt naar de openbare bibliotheken in Schagen, Vriezenveen, Geldrop en Leiden.

In elke plaats wordt hij onthaald door zijn fans en signeert hij het boek dat ter gelegenheid van Nederland Leest in een oplage van honderdduizenden exemplaren t/m zondag 30 november 2014 door de openbare bibliotheken aan hun leden cadeau wordt gedaan. Dit jaar sluit Nederland Leest af met een groots Slotfeest in Dordrecht.

Bron en meer informatie: www.cpnb.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna