Cultuur, Sport & Recreatie: 10 oktober 2014 Maarten 't Hart vliegt met Een vlucht regenwulpen over Nederland (o.a. Schagen)

Maarten 't Hart vliegt zaterdag 1 november 2014 met zijn boek "Een vlucht regenwulpen" over Nederland. Die dag is de start van de leesbevorderingscampagne Nederland Leest, waarin "Een vlucht regenwulpen"" (1978, Arbeiderspers) centraal staat. 't Hart wordt in de ochtend opgehaald door een helikopter en vliegt naar de openbare bibliotheken in Schagen, Vriezenveen, Geldrop en Leiden.

In elke plaats wordt hij onthaald door zijn fans en signeert hij het boek dat ter gelegenheid van Nederland Leest in een oplage van honderdduizenden exemplaren t/m zondag 30 november 2014 door de openbare bibliotheken aan hun leden cadeau wordt gedaan. Dit jaar sluit Nederland Leest af met een groots Slotfeest in Dordrecht.

Bron en meer informatie: www.cpnb.nl

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna