Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 10 november 2014 Nieuwe Niedorp krijgt multifunctionele sportzaal

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Op 26 augustus 2014 besloot het college van Hollands Kroon om over te gaan tot de bouw van een nieuwe multifunctionele sportzaal in Nieuwe Niedorp. Hiervoor wordt een krediet aangewend van € 590.000,- dat eerder al door de gemeenteraad beschikbaar was gesteld voor vervangende nieuwbouw van gymzaal de Snip. Daarbij heeft het college een extra garantiebijdrage van € 30.000,- verleend.

Stichting Sportzaal de Snip bouwt de sportzaal en gaat kostendekkend exploiteren.

De oude gymzaal is inmiddels aan de stichting over gedragen en de vergunningen zijn verstrekt. De oude gymzaal is al gesloopt. De sportzaal wordt gebouwd achter basisschool de Snip, die het komende jaar gerenoveerd wordt. De sportzaal krijgt een duurzaam karakter door het gebruik van aardwarmte en zonne-energie.

Hierdoor wordt de sportzaal volledig energieneutraal en is daarmee uniek in zijn opzet.

De zaal is een verrijking voor het sport- en beweegaanbod in Nieuwe Niedorp en omgeving.

Sporten waarvoor een sporthal te groot is, kunnen intrek nemen in de zaal.

Sportvereniging Sparta die met gymnastiek en badminton al bewoner was van de oude gymzaal, krijgt een beschikking over een grotere zaalruimte. Daarbij wordt ook een kleinere sportruimte ingericht voor bijvoorbeeld streetdance en beweegactiviteiten voor ouderen. De sportzaal moet geschikt zijn voor het gebruik door onderwijsinstellingen in het kader van het bewegingsonderwijs.

Basisschool de Snip gaat de sportzaal gebruiken.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met team Communicatie van gemeente Hollands Kroon. U doet dat via of (088) 321 50 00.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna