Cultuur, Sport & Recreatie: 17 november 2014 Texel-T in het gemeentehuis (beelden en panorama)

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Vanaf 12 november 2014 staat in het gemeentehuis, rechts van de centrale hal de 'Texel T' van Planet Texel. In de Texel T zijn beelden en panorama's te bekijken die ook te zien waren tijdens de Tentoonstelling van Planet Texel in de Kunsthal in Rotterdam. De Texel T is voorzien van een Nederlandse voice-over, die bondig de voorstellen toelicht.

De gemeente Texel wil zoveel mogelijk mensen de kans geven om bekend te raken maken met de resultaten van Planet Texel. De beelden in de Texel T zijn voor iedereen makkelijk toegankelijk. De gemeente wil hiermee mensen blijven inspireren om deze ambitieuze plannen gezamenlijk verder vorm te geven.

Planet Texel was één van de projectateliers tijdens de Internationale Architectuur Biënnale Rotterdam (IABR) en richt zich op de vraag hoe de verschillende Texelse ambities ruimtelijk optimaal te integreren zijn. Het gaat daarbij met name over de groei van de vooral op toerisme gebaseerde economie, het streven naar energieneutraliteit en zelfvoorziening en het behoud van de bijzondere natuur en de leefkwaliteit van de bewoners.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna