Cultuur, Sport & Recreatie: 08 december 2014 Subsidie voor activiteiten Texel 600 jaar stad

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - De gemeente Texel nodigt u uit culturele activiteiten en evenementen te organiseren die betrekking hebben op de viering van Texel 600 jaar stad. Voor financiële ondersteuning wordt eenmalig het subsidiebudget 'eenmalige subsidie kunst en cultuur' opengesteld. U kunt hiervoor een aanvraag indienen via de website van de gemeente Texel (www.texel.nl) Geef u bij uw aanvraag duidelijk aan dat het gaat om een activiteit in het kader van thema Texel 600 jaar stad. In 2015 worden de aanvragen voor subsidie die betrekking hebben op 600 jaar stadsrechten met voorrang toegekend.

Wij verzoeken u om uw subsidieaanvraag voor 2015 zo spoedig mogelijk in te dienen. Er is totaal € 33.419,- voor de aanvragen eenmalige subsidie kunst & cultuur in 2015 beschikbaar. Wanneer dit bedrag is gebruikt, worden geen subsidieaanvragen meer gehonoreerd.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna