Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 15 december 2014 Intentieovereenkomst Helderse Volksuniversiteit en KopGroep Bibliotheken

Kopgroep Bibliotheken logoBron: KopGroep Bibliotheken - Vrijdag 12 december 2014 hebben het bestuur van de Helderse Volksuniversiteit en de directie van KopGroep Bibliotheken een intentieovereenkomst getekend om in School 7 nauwer samen te gaan werken.

KopGroep Bibliotheken gaat eind 2015 verhuizen naar de nieuwe centrale bibliotheek in School 7. De bibliotheek wil op deze nieuwe locatie een centrum voor ontwikkeling en educatie realiseren in samenwerking met andere partijen.

Een van de partijen waarmee KopGroep Bibliotheken graag wil samenwerken is de Helderse Volksuniversiteit.

De afgelopen jaren hebben bibliotheek en Volksuniversiteit gezamenlijk al kunstlezingen en diverse korte cursussen georganiseerd. Als beide organisaties opereren vanuit hetzelfde gebouw wordt de samenwerking intensiever en kunnen beide partijen profiteren van elkaars sterke punten.

De Volksuniversiteit gaat ook leslokalen in School 7 huren. In de nieuwe centrale bibliotheek kunnen straks op alle werkdagen en ook 's avonds activiteiten geprogrammeerd worden.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna