Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 30 december 2014 Nieuwe hardloopgroepen in Hippolytushoef van start vanaf 7 januari 2015

Na de kerstvakantie start Sportmassage Hollands Kroon weer met nieuwe hardloopgroepen in Hippolytushoef. In 10 weken training laten we de beginnende runners kennismaken met alle facetten van het hardlopen. Geen ingewikkelde trainingsschema's of uitputtende trainingen, maar gewoon RUN4FUN!

Vanaf 7 januari 2015 lopen de beginners wekelijks op woensdag van 19.00 - 20.00 uur.

Het programma per training is als volgt opgebouwd: 10 tot 15 minuten warming-up, 30 minuten training (afwisseling van hardlopen, joggen en spelelementen), daarna 10 minuten cooling-down / rekken en strekken.

Er zijn ook twee loopgroepen actief voor gevorderde lopers. Deze groepen trainen op dinsdag en woensdag van 20.15 tot 21.15 uur. Door de spelelementen en de gezellige groep is het gemakkelijk om het hardlopen vol te houden.

De beginnersgroep is nadrukkelijk bedoeld voor mensen zonder loopervaring en zonder enige basisconditie. Juist voor hen maakt Sportmassage Hollands Kroon het mogelijk om op een verantwoorde manier te starten met hardlopen. De trainingen worden gegeven door gediplomeerd hardlooptrainer Pascal Revenich, eigenaar van Sportmassage Hollands Kroon.

Je kunt informatie vragen of aanmelden via of bellen met Pascal 06 - 46 05 32 46.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna