Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 30 december 2014 Verbouwing bibliotheek Julianadorp van 9 t/m 24 januari 2015

Kopgroep Bibliotheken logoBron: KopGroep Bibliotheken - De bibliotheek van Julianadorp is van 9 tot en met 24 januari 2015 gesloten in verband met een verbouwing. Het jaar 2015 begint goed in Julianadorp! Het MFC Trefpunt in Middelzand wordt verbouwd tot een eigentijds complex met daarin opgenomen een dorpshuis voor Julianadorp en sportaccommodaties voor basisscholen en sportverenigingen. De nu nog vrijstaande bibliotheek wordt verbonden met het MFC Julianadorp.

Architectenbureau Kapitein Jacobs Kapitein heeft voor het ontwerp getekend en Woningstichting heeft door de aankoop van het bestaande complex de grote verbouwing van het Trefpunt mogelijk gemaakt.

De bibliotheek opent maandag 26 januari 2015 haar deuren met een aantal leuke activiteiten voor de bezoekers!

Woensdagmiddag 28 januari 2015 staat de kindervoorstelling Hongerrr op het programma en donderdagmiddag 29 jananuari treedt zanger/gitarist Frans Hendriks op met lovesongs. Toegang gratis!

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna