Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 07 januari 2015 KopGroep Bibliotheken: Afhaalpunten Petten en Waarland

Kopgroep Bibliotheken logoBron: KopGroep Bibliotheken - Vanaf 1 januari 2015 is het voor leden uit Petten en Waarland mogelijk om gereserveerde bibliotheekboeken op te halen in hun eigen dorp. Er zijn speciale punten ingericht waar gereserveerde materialen opgehaald en ook weer ingeleverd kunnen worden.

Het afhaal- en inleverpunt in Petten is te vinden in het Dorps Ontmoetings Punt aan de Zijperweg 1A. Het is maandag, woensdag en vrijdag open van 9.30 tot 12.00 uur. Op woensdagochtend zitten er vrijwilligers klaar om mensen te helpen met het reserveren van materialen.

Het afhaalpunt in Waarland is gevestigd in het dorpshuis aan de Kerkstraat 63. Dit punt is op dinsdag en vrijdag geopend van 8.00 tot 18.00 uur.

Materialen kunnen gereserveerd worden via onze website www.kopgroepbibliotheken.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna