Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 27 januari 2015 Feestelijke heropening bibliotheek van Julianadorp op 28 en 29 januari

Kopgroep Bibliotheken logoBron: KopGroep Bibliotheken - Maandag 26 januari 2015 opende de bibliotheek van Julianadorp haar deuren weer na een verbouwing. Via een corridor is de bibliotheek verbonden met de rest van het multifunctionele centrum Trefpunt. In deze nieuwe doorgang is een leesruimte gerealiseerd. De officiële opening van het gebouw volgt later, maar de bibliotheek viert alvast feest.

Woensdagmiddag 28 januari 2015 spelen Straalman & Vriesman om 14.00 uur de jeugdvoorstelling _Hongerrr! _Een vrolijke voorstelling over de liefde, waarin Roodkapje en oma naar het huisje gaan waar oma als kind woonde. Roodkapje beleeft daar een spannend avontuur. En heeft een hele bijzondere ontmoeting met de grote boze wolf. Na afloop van de voorstelling kunnen de kinderen schminken en kleuren.

Donderdagmiddag 29 januari 2015 treedt Frans Hendriks op. Vanaf 14.15 uur brengt hij een selectie mooie popsongs uit verschillende tijdvakken en begeleidt zichzelf op gitaar. De toegang tot beide activiteiten is gratis.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna