Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 03 februari 2015 Koning opent 35e Lentetuin Breezand op 4 maart 2015

De Lentetuin Breezand wordt dit jubileumjaar feestelijk geopend door Zijne Majesteit de Koning. Hij zal het officiële startsein geven voor de Lentetuin Breezand, die van 5 tot en met 9 maart 2015 is geopend voor publiek. Niet alleen zorgt zijn aanwezigheid voor een koninklijk tintje, zijn bezoek past ook perfect bij het thema van dit jaar: 200 jaar koninkrijk: de Lentetuin blikt terug!

We zijn er als organisatie, vrijwilligers en inzenders bijzonder trots op dat de Koning op 4 maart 2015 het evenement officieel komt openen. Het is de tweede keer dat de Lentetuin een Koninklijk tintje krijgt. In 2005 opende toenmalig Koningin Beatrix ook al eens de Lentetuin - www.youtube.com/watch?v=K7i7lZdeJjw

Vanaf 5 maart 2015 kunnen bezoekers vijf dagen lang enkele historische momenten en gebouwen uit 200 jaar koninkrijk gewoon op de Lentetuin zien. Deze memorabele gebeurtenissen worden warm aangekleed met duizenden tulpen, lelies, narcissen, hyacinten, calla’s en nog vele andere prachtige bolbloemen die verwerkt zijn en fraaie bloemstukken. Hierdoor is de Lentetuin Breezand van 5 tot en met 9 maart 2015 op en top Nederlands!

Voorjaarsbeurs

Grenzend aan de bolbloemenshow is de Voorjaarsbeurs Expo en de Agri Vakbeurs.

Hier presenteren tientallen standhouders een scala aan artikelen voor eigen huis en tuin. Een gezellige beurs, compleet met een sfeervol ingericht restaurant en volop entertainment voor de kinderen. Bezoek de show en vier de lente!

De link tussen het thema en koning Willem-Alexander is snel gelegd. Daarom is de organisatie van de Lentetuin verheugd dat de koning de opening wil verrichten tijdens de 35e editie. De openingshandeling blijft nog een verrassing. Meer informatie is te zijner tijd te vinden op deze website.

De officiële opening van de Lentetuin Breezand is een dag voordat de show haar deuren opent voor het publiek en is alleen voor genodigden. De Lentetuin Breezand wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Rabobank Kop van Noord-Holland. (Bron: Lentetuin Breezand)

Website: www.lentetuin.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna