Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 04 februari 2015 Twee NK's (tollen en hoepelen) in Schagen op zondag 17 mei 2015

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Sportief Schagen krijgt met twee Nederlandse kampioenschappen dit jaar een extra dimensie. De organiserende SES heeft aansluiting gezocht bij de reeks evenementen in het kader van 600 jaar stadsrechten Schagen. De Nederlands kampioenschappen tollen en hoepelen, die zondag 17 mei 2015 op het programma staan, geven voeding aan dat idee.

De titelstrijd, een nieuwtje in Nederland, vindt rond de Markt plaats. Het tollen begint om 13.30 uur. Er verschijnen twee nationaal kampioenen op het podium: één in de groep tot en met twaalf en één in de groep dertien jaar en ouder. Deelnemers zijn geen tolgeld verschuldigd.

Het hoepelen (start 15.30 uur) draait uit op een rondje rond de kerk voor de categorieën acht tot en met twaalf, twaalf tot en met zeventien en achttien jaar en ouder. Er wordt eerst op tijd gehoepeld. De beste acht plaatsen zich voor de kwartfinale.

De kampioenschappen zijn geboren uit een nauwe samenwerking tussen Sportservice Schagen, de SES en de stichting 600 jaar stadsrechten Schagen.

Inschrijven kan via . Info: 06 13 77 75 51.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna