Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 16 februari 2015 Stichting Texel 600 jaar Stad maakt bijzonder kwartetspel voor logiesverstrekkers

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Logiesverstrekkers van Texel kunnen hun gasten in 2015 een uniek kwartetspel aanbieden. 9x4 kaarten vertellen een verhaal over Texel en haar bijzondere inwoners. Dit spel is een andere kennismaking met de Texelaar. Interessant voor toeristen maar zeker ook voor Texelaars zelf.

Het wordt een spel waarin we ander historisch beeld van Texel laten zien. 36 personen opgedeeld in 9 verrassende categorieën. Ter lering en vermaak.

Wie zijn die mensen die Texel zo bijzonder maken. Wie zijn de mensen die 600 jaar Texelse geschiedenis hebben geschreven. Wie zijn toch diegene waar we wel eens van gehoord hebben, maar nooit hebben geweten wat hun binding was met Texel. Wie kunnen we nu nog tegen komen en wat is hun betekenis voor Texel.

Daarover gaat het kwartet. Bij iedere persoon komt 1 of 2 zinnen met informatie.

Door het kwartet direct bij aankomst als welkomstcadeau aan te bieden maken gasten op een leuke manier kennis met Texel 600 jaar stad. Zo betrekken we onze gasten bij de viering.

Logiesverstrekkers kunnen het spel aanschaffen voor 2,50 euro. Deze prijs betreft alleen de drukkosten en ontwerpkosten. De ontwikkelingskosten worden gesponsord. Van elk verkocht kwartet blijft een klein bedrag over dat direct besteed wordt aan de viering van Texel 600 jaar Stad. De logiesverstrekkers worden door aankoop zowel sponsor van Texel 600 jaar Stad áls ambassadeur van de viering.

Winkeliers kunnen het spel aanschaffen voor 3,00 euro. De adviesverkoopprijs is 5,00 euro. Het spel is te bestellen via

Kijk voor meer info op www.texel600jaarstad.nl of neem contact op met Nina Schilling M 06 24 25 22 24.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna