Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 17 februari 2015 Gemeente investeert in sport op Texel

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Gemeente Texel gaat samenwerken met de sportopleidingen van de Hanze hogeschool Groningen. Gezamenlijk wordt gewerkt aan een visie op de sport op Texel voor de komende jaren. Deze visie wordt nog dit jaar als onderdeel van vernieuwd sportbeleid, aan de gemeenteraad gepresenteerd.

Van februari 2015 tot en met juni 2015 zal een groep van 5 studenten van de Hanze hogeschool Groningen onder meer met de volgende thema's aan de slag gaan:

Naast deze thema's onderzoeken de studenten de mogelijkheden voor een meer structurele samenwerking tussen de gemeente en de Hanze hogeschool.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna