Cultuur, Sport & Recreatie: 24 februari 2015 Ecomare: Bruinvisspotten in het wild - donderdag 26 februari 2015

Ecomare logoBron: Ecomare - Het is een geweldige ervaring; een glimp van de kleinste tandwalvis uit de Noordzee. Elk jaar worden er in maart 2015 grote aantallen bruinvissen in het Marsdiep gezien. Ze zijn dan ook goed te bekijken vanaf de wal. Samen met zeezoogdierenonderzoeker Geert Aarts organiseert Ecomare op donderdag 26 februari 2015 de excursie "Bruinvis spotten in het wild".

Alles over bruinvissen

De wandeling gaat naar een bijzondere plek op de Hors, de zuidpunt van Texel. Op deze locatie is de kans om bruinvissen vanaf de kant te zien relatief groot, hoewel er natuurlijk geen garanties kunnen worden gegeven! Onderweg krijgen de deelnemers van alles te horen over de leefwijze van bruinvissen.

Ook mee?

De excursie duurt ongeveer 2 uur. Omdat het een vrij lange wandeling over het strand is, is de excursie niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten. Honden zijn niet toegestaan. Om lang in de buitenlucht te kunnen genieten van de omgeving is warme kleding vereist, het meenemen van een verrekijker wordt aangeraden. Leeftijd vanaf 12 jaar, prijs € 9,- p.p, Kinderen jonger dan 12: € 6,- p.p

Meer weten

Je kunt de excursie boeken via: 0222-317741 of de website https://boekingen.ecomare.nl/excursies/bruinvissen-spotten-vanaf-de-hors/26-02-2015 waar je ook meer informatie kunt vinden.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna