Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 03 maart 2015 Cruyff Courts 6 vs 6 op 18 maart 2015 voor gemeente Schagen en Hollands Kroon; schrijf je in!

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Sportservice Schagen organiseert op woensdag 18 maart 2015 de voorronde van de ‘Cruyff Courts 6 vs 6’. Het toernooi begint om 14:00 uur en is bedoeld voor de kinderen van groep 7 en 8 uit gemeente Schagen en Hollands Kroon. Tijdens dit voetbalkampioenschap wordt er op alle Cruyff Courts in Nederland gestreden om een plaats in de landelijke finale in Amsterdam. Na het grote succes van voorgaande jaren zal ook dit jaar Schagen deelnemen aan dit unieke sportevenement dat alle Cruyff Courts in Nederland met elkaar verbindt.

Alle jongens en meisjes uit groep 7 en 8 die afkomstig zijn uit de gemeentes Schagen of Hollands Kroon kunnen op 18 maart 2015 proberen een plaats af te dwingen in de kwartfinale van de Cruyff Courts 6 vs 6. Het Cruyff Court is gelegen pal naast het vernieuwde complex van het Regius College in Schagen aan de Wilhelminalaan. De voorronde gaat van start om 14.00 uur. De organisatie van de toernooi is in handen van Sportservice Schagen in samenwerking met de Cruyff Foundation.

De winnaars van de voorronde in Schagen plaatsen zich automatisch voor de kwartfinale die op het Cruyff Court in Hoorn gespeeld zal worden. Er zal in Schagen zowel een competitie voor jongens als voor meisjes gespeeld worden. Er zal dus een jongens- én meisjesteam naar de kwartfinale in Hoorn gaan. Er wordt 6 tegen 6 gespeeld inclusief een ‘vliegende keeper’. De wedstrijden duren ongeveer 5 minuten en er wordt gespeeld volgens de straatvoetbalregels van de Cruyff Foundation.

Er zijn geen kosten verbonden voor deelname aan het toernooi, maar de teams moeten zich vooraf wel inschrijven om mee te kunnen doen. Dit kan voor 15 maart via www.sportserviceschagen.nl [http://www.sportserviceschagen.nl]. Een team bestaat uit minimaal 6 en maximaal 10 spelers (4 wissels) en mag niet gemengd zijn. Wel mag het team bestaan uit kinderen van verschillende scholen. Elk team dient begeleid te worden door iemand van 21 jaar of ouder. Voor meer informatie kan contact op worden genomen met Sportservice Schagen door te mailen naar of door te bellen met 0224-214774.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna