Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 05 maart 2015 Schrijf je in voor de scholierenveldloop Harenkarspel op 1 april 2015

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Sportservice Schagen organiseert in samenwerking met atletiekvereniging NOVA de Scholierenveldloop voor kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisscholen uit de gemeente Schagen regio Harenkarspel.

Op 1 april 2015 is de atletiekbaan in Tuitjenhorn het decor voor de Scholierenveldloop van Harenkarspel. Kinderen uit groep 1 t/m 8 van alle basisscholen uit de regio Harenkarspel kunnen zich voor dit evenement aanmelden.

In navolging van vorige jaren is er wederom een serie voor de leerkrachten en ouders.

De Scholierenveldloop is een mini-wedstrijdloop, waarbij plezier voorop staat.

De loop voor groep 3 t/m 8 en voor de ouders en leerkrachten gaat over een afstand van 1000 meter, waarbij het parcours uitgezet wordt op en rondom de atletiekbaan en de schaatsbaan van schaatsvereniging S.I.S. Voor de leerlingen van groep 1 en 2 wordt er een kortere route over de atletiekbaan uitgezet. Er wordt in verschillende categorieën gestart, waarbij de jongens en meisjes apart lopen. De categorieën worden ingedeeld aan de hand van de schoolgroep waarin de leerling zit. De start van de eerste groep is om 13.30 uur, daarna steeds om de 10 minuten. Om 16.00 uur is het evenement afgelopen. Aan de snelste drie lopers per startgroep wordt direct na hun loop een prijs uitgereikt. Iedereen ontvangt voor deelname een herinnering.

Inschrijven kan via de school of via Sportservice Schagen, 0224-214774 of via een webformulier op www.sportserviceschagen.nl.

Deelname aan de Scholierenveldloop is gratis. Alle scholen hebben inmiddels een uitnodiging voor deelname ontvangen met de benodigde inschrijfformulieren.

Uiterlijk 20 maart 2015 moet de inschrijving bij Sportservice Schagen binnen zijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sportservice Schagen (Ciska Bosma of Talisa van der Fluit), tel: 0224 – 214 774.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna