Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 12 maart 2015 Jubileumkrant Zwembad De Wiel

Op 5 maart 2015 hebben wethouders Ben Blonk van Schagen en Mary van Gent van Hollands Kroon persoonlijk de jubileumkrant ontvangen van Roel Koops, Manager Sportfondsen Schagen en Sandra van der Vaart, Teamleider Sportfondsen Schagen.

De jubileumkrant staat in het teken van het 40-jarig bestaan van Zwembad De Wiel.

Ook geeft de jubileumkrant aandacht aan het project Meedoen Noordkop. Dit betreft een gezamenlijk project van gemeenten Schagen en Hollands Kroon, bedoeld voor gezinnen met een minimum inkomen en kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar.

Gezinnen kunnen op de website www.meedoennoordkop.nl op dit moment diverse abonnementen kopen bij sportverenigingen. In de loop van dit jaar wordt de website uitgebreid met culturele- en onderwijsactviteiten. (bron: Wijkteam Hollands Kroon, Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna