Cultuur, Sport & Recreatie: 17 maart 2015 Wethouder Beemsterboer opent wandelroute Warmenhuizen op 20 maart 2015

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Vrijdag 20 maart 2015 opent wethouder Jelle Beemsterboer officieel de wandelroute in Warmenhuizen. Deze route loopt langs stolpen en monumenten in Warmenhuizen en is ontwikkelt door meneer Aad Burger uit Tuitjenhorn. "De gemeente is blij met een burgerinitiatief als deze!" aldus wethouder Beemsterboer.

Burgerinitiatief

Meneer Burger is geboren en getogen in Warmenhuizen maar sinds 'n paar jaar inwoner van Tuitjenhorn en een liefhebber van wandelen. Hij heeft al diverse keren de Vierdaagse in Nijmegen gelopen. Na een potje tennis en een praatje over de vele monumenten en stolpboerderijen bedacht hij dat het een mooi idee zou zijn om een rondwandeling door Warmenhuizen te maken. Binnen een paar maanden stond er een route van 5 kilometer met mooie foto's op papier. Zie hier het resultaat! Een prachtige route langs monumentale panden en boerderijen in Warmenhuizen met een kijkje naar het verleden. Hieronder kunt u meer informatie vinden en de route uitprinten.

Heeft u een burgerinitiatief dan kunt u met ons contact opnemen via telefoonnummer (0224) 210 400 of via .

Verschillene routes zijn te downloaden via www.schagen.nl

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna