Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 27 maart 2015 'Nationale Straatvoetbaldag' en diverse activiteiten voor jong en oud op 5 mei 2015 in Schagen!

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Dit jaar slaan Sportservice Schagen, het herdenkingscomité '40-'45 en de Stichting Straatvoetbalbond Nederland (SVBN) de handen ineen om op dinsdag 5 mei een succesvol en sportief feest te organiseren!

De Nationale Straatvoetbaldag draait om meer dan alleen de sport zelf. Deze dag staat in het teken van 'samenspel', 'respect', 'plezier' en 'vrijheid'. Naast het straatvoetbaltoernooi is er voor ieder wat te beleven op deze dag! Zo worden er op 5 mei 2015 in Schagen diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Voor de jeugd is er net als voorgaande jaren weer van alles te doen in de muziektuin, onder andere de kinderspelen en een open podium. Voor de oudere jeugd is dit jaar de Nationale Straatvoetbaldag op de Markt een bijzondere gebeurtenis. Dit alles onder het motto: 'Speel jezelf vrij, op 5 mei!' Nationale Straatvoetbalkampioenschappen (NSVK)

De '5 mei: Nationale Straatvoetbaldag' is de aftrap van de Nationale Straatvoetbalkampioenschappen. De winnaars die voortkomen uit de voorrondes op 5 mei 2015 stromen door naar de landelijke finale van dit kampioenschap. Op deze landelijke finale zullen teams uit verschillende wijken in Nederland elkaar ontmoeten en spelen om de titel 'Straatvoetbalkampioen van Nederland 2015'. Op deze dag is iedereen welkom: hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Meedoen?

Inschrijven voor de '5 mei: Nationale Straatvoetbaldag op de Markt in Schagen kan via de website: www.svbn.nl/aanmelden. Ook kunt u daar zien in welke gemeenten de '5 mei: Nationale Straatvoetbaldag' komend jaar gaat plaatsvinden.

Teams kunnen deelnemen in de volgende leeftijdscategorieën:

  1. 10 t/m 12 jaar; jongens of meisjes
  2. 13 t/m 15 jaar; jongens of meisjes

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna