Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 31 maart 2015 Strand bij Zee & Zo weer bereikbaar voor wandelaars

Vrijdag 27 maart 2015 is het strand tussen Petten (vanaf strandtent Zee & Zo richting St Maartenszee) vrijgegeven voor wandelaars. Strandpaviljoen Zee & Zo is vanaf zaterdag 28 maart 2015 ook weer geopend. Het strand van Petten richting Camperduin is nog afgezet omdat de leiding waarmee zand is opgespoten nog op het strand ligt en grote machines over het strand rijden. Let u op de aanwijzingen op de borden en door de toezichthouder, dat is voor uw en onze veiligheid!

In Camperduin is het strandpaviljoen Luctor et Emergo voorzien van stroom en water en daardoor vanaf dinsdag 31 maart 2015 weer geopend. In Camperduin kunt u wel een stuk over het strand richting Petten, maar bij de buizen die op het strand liggen verzoeken we u om te keren of via de duinen terug te keren. Het strand tot Petten is nog niet vrijgegeven!

De aannemer heeft contact gehad met betrokkenen op het strand. Mochten er toch vragen zijn, neem dan contact op met de omgevingsmanager van de aannemer via . (Bron: Kust op Kracht)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna