Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 09 april 2015 Schager recreatieondernemers kijken over hun gemeentegrens heen

Ondernemers Federatie Schagen (OFS) logoBron: OFS - Gezien de ontwikkelingen van leisureboard (opgeheven) en de nieuwe opzet van de Destinatie Marketing Organisatie (DMO), waar pas in september 2015 blijkt wat zij gaan doen, heeft het bestuur van de OFS sector Recreatie en Toerisme en de Regio VVV Top van Holland de handen in een geslagen.

Naast de info die men op internet vind, is er bij verblijfsrecreanten een vraag om een kaart van de omgeving 'in handen te hebben'. Het ontbrak in dit gebied echt aan een omgevingskaart, zonder advertenties en sponsoring, met ALLEEN dag attracties. OFS en VVV hebben echt gekozen voor het gebied 'Holland Boven Amsterdam', wat ook het uitgangspunt is van de DMO-organisatie.

De Schager recreatie ondernemers kijken dus OVER hun grenzen heen! Een recreant kent geen grenzen en wordt op deze manier juist geïnformeerd. Ook het fietsknooppuntennetwerk is verwerkt in deze kaart.

Deze kaart wordt in 100.000 exemplaren verspreid onder de leden van de OFS sector R&T en wordt gefinancierd door de 3% opslag OZB en de € 0,04 Toeristenbelasting regeling. Er ligt nog een optie om 50.000 kaarten bij te drukken.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna