Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 17 april 2015 Eerste scholen in de Kop van Noord-Holland aangemeld in webshop van MeedoenNoordkop.nl

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Ieder kind wil graag sporten of meedoen met culturele activiteiten. Dit is niet voor iedereen weggelegd. In gezinnen met een laag inkomen is er vaak geen geld voor leuke dingen. Daarvoor is 'Meedoen Noordkop' in het leven geroepen, zodat alle kinderen in gemeenten Hollands Kroon en Schagen ook aan leuke dingen kunnen meedoen.

De regeling 'Meedoen Noordkop' is speciaal voor gezinnen met lage inkomens en met schoolgaande kinderen. Zij krijgen geld van de gemeenten Hollands Kroon of Schagen. Hiermee kopen ze sportlessen of culturele activiteiten in de webshop op www.meedoennoordkop.nl [https://meedoennoordkop.nl/]. Elke vereniging in Hollands Kroon of Schagen kan hier producten voor kinderen aanbieden. Maar ook scholen worden gevraagd zich aan te melden en iets aan te bieden.

Een voorbeeld

De oudervereniging van school organiseert jaarlijks het schoolreisje. Hiervoor moet betaald worden. School kan deze bijdrage als product in de webshop aanbieden. Na goedkeuring door de gemeente, verschijnt het product op de website en is het ook echt te koop. Gezinnen met een laag inkomen loggen in op de website en kunnen het product in de webshop kopen. Het bedrag wordt door de gemeente overgemaakt aan de school. En zo kan het kind mee op schoolreisje.

Sport en cultuur

In de webshop bieden inmiddels tal van sportverenigingen in de Noordkop hun sportlessen aan: van tafeltennis tot voetbal, van handbal tot zwemles. Ook de culturele verenigingen beginnen zich aan te melden. Hier moet je denken aan muziekles, theater, vakantiespelen en ballet.

De producten worden steeds aangevuld. Wilt u als vereniging of school ook iets aanbieden in de webshop? Ga naar de website www.meedoennoorkop.nl en vul het formulier in. Deelname is gratis.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor de regeling Meedoen Noordkop? Kijk dan op de website www.meedoennoorkop.nl.

Download hier de flyer of de poster van Meedoen Noordkop. Wij zouden het fijn vinden als u de flyer op uw website wilt plaatsen. De poster kan worden geprint en op het prikbord bij verenigingen worden gehangen. Alvast hartelijk dank!

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna