Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 23 april 2015 Werkzaamheden zwembad Het Heersdiep (Den Helder) verlopen voorspoedig

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - De herstel- en onderhoudswerkzaamheden aan zwembad Het Heersdiep verlopen boven verwachting. Op woensdag 22 april 2015 kunnen alle binnenbaden weer gebruikt worden en wordt begonnen met het onderhoud aan het buitenbad en de inrichting van het buitenterrein.

Aannemerscombinatie Tuin en Van der Wal heeft er, samen met de onderaannemers, de exploitant en medewerkers van het zwembad en de gemeente hard aan gewerkt om de klus te klaren in een periode dat het 'weertechnisch' gezien het beste uitkwam.

Overlast beperkt

Om de overlast voor de bezoekers tot een minimum te beperken werden de werkzaamheden gefaseerd uitgevoerd, maar bleef 'de winkel' gewoon open.

Recreatiezwemmers hadden te maken met enige overlast. Voor andere zwemdoelgroepen, zwemverenigingen en Koninklijke Marine viel de overlast mee.

Vanaf woensdag kunnen de recreanten weer volop genieten van het zwembad. Omdat er bij het wedstrijdbad nog herstelwerkzaamheden plaatsvinden, zijn het deze keer de gebruikers van dit bad die wat hinder ervaren. Echter het bad kan gewoon gebruikt worden.

'Ieder nadeel heb zijn voordeel'

Omdat gebleken is dat een toegangsdeur van het droge naar het natte terras toch wel handig zou zijn, met name tijdens (kinder-)feestjes van Akwamare, is besloten om dat tijdens de werkzaamheden aan te pakken en is de deur gerealiseerd. Ook is door de exploitant van de gelegenheid gebruik gemaakt om een balvastplafond boven het zwembad te maken, zodat daar nu ook met een bal gespeeld kan worden.

Feestelijke opening buitenterrein

Om te vieren dat alle werkzaamheden zijn afgerond, zowel binnenbaden, buitenbad én buitenterrein wordt hier zondag 7 juni 2015 feestelijk bij stil gestaan. Het feest heeft als thema 'Aadje Piraatje'. Binnenkort wordt meer over het programma bekend gemaakt.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna