Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 23 april 2015 Film "Schagen in Oorlogstijd" op Zondag 26 april 2015 en zondag 3 mei 2015

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Zondag 26 april 2015 en zondag 3 mei 2015 wordt de film "Schagen in Oorlogstijd" in het Zijper Museum, Schagerweg 97B, Schagerbrug vertoond. Hans Ratelband, die de film gemonteerd heeft, is bij de voorstellingen aanwezig en zal graag vragen beantwoorden en informatie van u ontvangen met betrekking tot de getoonde beelden.

Het museum is vanaf 13.00 uur geopend. De voorstelling begint om 13.30 uur , de film duurt ongeveer een uur. De toegang bedraagt €3,00. Een kopje koffie of thee is bij de prijs inbegrepen.

Bijwonen van de voorstelling kan alleen als u plaatsen hebt gereserveerd. Dat kan door invullen van het formulier op de website: of telefonisch. Het laatste kan uitsluitend op woensdagmiddag en zondagmiddag tussen 13.00 uur en 17.00 uur via het nummer (0224) 574 114.

Het aantal plaatsen dat u kunt reserveren is maximaal 4.

Meisje op motor Dieuw Boersen. Rechts Piet Groot. De man op de achtergrond was de buurman van Piet Groot, meneer Giesler. Hij was schoenmaker op de Laan . De motorfiets betreft hier een Indian B741, een V twin van 500cc, ook wel de "military scout" genoemd.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna