Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 29 april 2015 Den Helder: Onderhoud en feestelijke opening buitenterrein van zwembad Het Heersdiep

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Maandag 23 maart 2015 is gestart met onderhoud aan zwembad Het Heersdiep. Tegelijkertijd worden herstelwerkzaamheden verricht. Deze werkzaamheden duren tot begin juni 2015 Het zwembad blijft gewoon open. Het werk wordt gedaan door aannemerscombinatie Tuin en Van der Wal. Als het onderhoud is afgerond, vindt de feestelijke opening van het buitenterrein plaats.

Zwembad blijft open

Het zwembad blijft tijdens de werkzaamheden geopend. De zwemdoelgroepen, de zwemverenigingen en de Koninklijke Marine zullen nauwelijks overlast ervaren. De recreatiezwemmers krijgen wel met enige overlast te maken, maar er wordt alles aan gedaan om het ook voor hen zo beperkt mogelijk te houden.

Planning

Deze werkzaamheden duren tot begin juni 2015 Mooi op tijd klaar omdat dan het nieuwe buitenterrein feestelijk geopend wordt. Meer informatie over deze opening volgt.

Kinderziektes

Nieuwe gebouwen hebben vaak te kampen met kinderziektes. Helaas is dat ook bij het nieuwe zwembad het geval. Er is een aantal scheuren in het tegelwerk van enkele bassins geconstateerd. Juist bij een zwembad is dat extra vervelend. De scheurvorming heeft geen invloed op de constructieve veiligheid en ook niet in het gebruik waar het zwembad voor bedoeld is. Ook is de fysieke veiligheid van de gebruikers niet in het gevaar. Maar het heeft wel invloed op de duurzaamheid, de waterdichtheid en de esthetica van de wanden. Daarom is besloten om tegelijk met het onderhoud deze herstelwerkzaamheden aan te pakken. Om de duurzaamheid van de wanden te waarborgen en de wapening te beschermen tegen corroderen, mag het niet te koud zijn maar ook niet te warm. Daarom vinden de werkzaamheden in deze periode plaats.

Kosten

De kosten voor het onderhoud worden gezamenlijk gedragen. Een deel valt binnen de garantie van de aannemer, een deel nog binnen het projectbudget en verzekeringsgelden.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna