Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 15 juni 2015 Landschap Noord-Holland: WandelVrienden lopen de nieuwste wandelroutes

Landschap Noord-Holland logoBron: Landschap Noord-Holland - Noord-Holland is een wandelparadijs. Nergens in Nederland is het landschap zo afwisselend. Met strand, duinen, polders en bossen. En dankzij een groot netwerk aan overzichtelijk gemarkeerde wandelpaden kan iedereen zorgeloos wandelen en genieten van de omgeving.

Vanaf nu is het mogelijk als WandelVriend bij te dragen in het onderhoud van wandelpaden. Bovendien ontvang je als WandelVriend altijd als eerste de nieuwste wandelroutes.

WandelVrienden investeren in mooie wandelpaden

Voor goed onderhoud van wandelpaden is jaarlijks veel geld nodig. Iets wat niet vanzelfsprekend is. Bijvoorbeeld voor het maaien van paden over dijken. Of het vervangen van kapotte overstapjes, routemarkeringen en trekpontjes. Dankzij goed beheer komen wandelaars onderweg niet voor verrassingen te staan. WandelVrienden van Noord-Holland helpen mee om deze voorzieningen in topconditie te houden. Als WandelVriend betaal je minimaal € 10. Dit bedrag wordt in een wandelfonds gestort waaruit het onderhoud van wandelpaden wordt gefinancierd.

WandelVriend

WandelVriend is geïntroduceerd bij de wandelaars van de Plus Wandel4Daagse Alkmaar. De eerste 500 wandelaars die WandelVriend worden, krijgen een exclusief welkomstgeschenk: de nieuwste ANWB-wandelkaart van westelijk Noord-Holland en een pin voor op de rugtas. Als WandelVriend ontvang je regelmatig de laatste tips en de allernieuwste wandelroutes van dé route-experts van Noord-Holland.

WandelVriend is geen lidmaatschap. Kijk voor meer informatie en aanmelden op: www.landschapnoordholland.nl/wandelvriend .

Initiatief

WandelVriend is een initiatief van Landschap Noord-Holland en Recreatie Noord-Holland. Samen beheren en ontwikkelen zij wandelpaden en –routes door de gehele provincie. Voorbeelden zijn het Wandelnetwerk Noord-Holland, Waddenwandelen, Noord-Hollandpad en Foodwalks. Op regelmatige basis ontwikkelen de experts van beide organisaties nieuwe routes.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna