Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 18 juni 2015 Den Helder: Sportgala 2015 op 25 juni 2015 in De Kampanje

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Benieuwd wie dit jaar de gemeentelijke sportprijs, de sporttroffee en de Kristal Helder Jong Talentprijs in de wacht slepen? Kom dan donderdagavond 25 juni 2015 naar het Sportgala in de Stadshal van schouwburg De Kampanje.

Op die avond presenteren ook de (inter)nationale Helderse kampioenen van het afgelopen sportseizoen zich, tijdens de jaarlijkse sportparade. Zij ontvangen dan de gemeentelijke sportpenning of sportmedaille uit handen van burgemeester Koen Schuiling en sportwethouder Dirk Pastoor.

Sport en sporter centraal

Het sportgala wordt georganiseerd door Sportservice Den Helder. De stichtingen Den Helder Maritiem, Kristal Helder en de Sportfederatie Den Helder verlenen hun medewerking aan deze avond. Naast de uitreiking van de sportprijzen biedt de organisatie van het Sportgala een zeer gevarieerd sportprogramma. In een tijdbestek van anderhalf uur verzorgen Helderse sporters en/of verenigingen flitsende demonstraties. Het geheel begint om 19.30 uur en wordt gepresenteerd door Antoine Huiberts. De toegang is gratis.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna