Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 30 juni 2015 Oog op Kunst in Callantsoog op zondag 5 juli 2015

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Op zondag 5 juli, van 12:00 tot 17:00 uur, wordt de KUSTPLAATS Callantsoog een inspirerende KUNSTPLAATS tijdens Oog op Kunst in Callantsoog. Bijna vijftig kunstenaars uit verschillende disciplines presenteren kunst op het Dorpsplein.

Bezoekers kunnen hun oog laten vallen op onder andere schilderkunst, keramiek, fotografie, digital art, street art, sieraden, sculpturen, mode en body-art. Bij diverse kunstenaars kan advies verkregen worden of kan men deelnemen aan een workshop. Er zullen gedurende de dag straatartiesten op het plein te vinden zijn en uiteenlopende muziekoptredens plaatsvinden. Kortom… er is weer veel te beleven tijdens Oog op Kunst in Callantsoog!

Kunst van en voor jongeren

Ook in 2015 is er weer een speciale jongerenkunsthoek te vinden op het plein.

Leerlingen van OBS Frankendael uit Callantsoog vertonen daar hun eigen gemaakte kunstwerken. Tijdens Oog op Kunst, zal de kunstenaar van het leukste, mooiste of grappigste jongerenkunstwerk een mooie prijs ontvangen. Bij de jongerenkunsthoek kunnen kinderen zelf ook kunst maken onder leiding van kunstenaars.

Optredens

Ook het podiumprogramma van Oog op Kunst is gevarieerd. Het KeetKoor zal het spits afbijten en zal Nederlandstalige muziek en uptempo swing, jazz & pop te gehore brengen. Daarna zal de Selkie School of Irish Dance een Iers dansoptreden verzorgen. Laura Schilder, piano en zang, zal vervolgens prachtige luisterliedjes spelen. Daarna zal de semi- akoestische band Zoet! het publiek verrassen. Zij spelen popmuziek van de jaren '70 tot heden met een akoestisch sausje en Guilty-Pleasures. Zang en harpduo Stef&Co, bestaande uit Stephanie Kramer en Colet Nierop, zal het podiumdeel van Oog op Kunst afsluiten.

Informatie: www.zuiverzijpe.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna