Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 07 juli 2015 Start aanleg kunstgrasveld in Den Burg

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Op vrijdag 3 juli 2015 beginnen de werkzaamheden voor de aanleg van het kunstgrasveld in sportpark Den Burg-Zuid. Een groot deel van de werkzaamheden bestaat uit het afvoeren van de bestaande grond en het aanvoeren van de nieuwe ondergrond. Voor de nieuwe ondergrond wordt nieuw zand en lava gebruikt. Dit wordt per schip naar Oudeschild gebracht en daarvandaan met vrachtwagens naar Den Burg vervoerd. Naar verwachting zijn voor het totale grondtransport ongeveer 450 transportbewegingen nodig. De grondtransporten duren naar verwachting tot half juli 2015.

Na het aanbrengen van de ondergrond wordt het kunstgras aangebracht en wordt het veld voorzien van nieuwe hekwerken, afrasteringen, doelen en dugouts. Het veld krijgt een afmeting van 105 bij 68 meter. Dit veld is nagenoeg even groot als het huidige natuurgrasveld en voldoet geheel aan de normen van de KNVB. Het veld wordt ook voorzien van LED-armaturen van Philips fabricaat. Hiervoor worden 8 lichtmasten geplaatst waarin in totaal 12 LED-armaturen worden aangebracht. De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer "CSC Ceelen Sportconstructies B.V.". Voor de directievoering en het dagelijks toezicht wordt de gemeente ondersteund door Copier Advies B.V.

De totale realisatie van het kunstgrasveld duurt tot eind augustus 2015. Naar verwachting wordt het kunstgrasveld dan speelklaar opgeleverd.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna