Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 21 juli 2015 Negatief zwemadvies voor Hooge Oude Veer-Lagedijk

Update: Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier 23/07/2015: Op 25 juli aanstaande organiseert Zwemvereniging Oude Veer in Anna Paulowna de 'Open Water zwemwedstrijden'. Twee weken geleden werden in de zuidwesthoek van de Oude Veer bacteriŽn in het water gemeten. Aanvullende metingen deze week wijzen uit dat op dit moment het zwemwater schoon is, ook op de locatie waar de vervuiling was gemeten. De wedstrijden gaan dus gewoon door.
Waar de gemeten vervuiling vandaan kwam is een raadsel. Het lijkt een eenmalige piek in een verder vlakke grafieklijn. Al 27 jaar is de waterkwaliteit uitstekend.
Bron: www.facebook.com/hoogheemraadschap/posts/806321476155666:0

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Op de zwemlocatie in het Hooge Oude Veer aan de Lagedijk is een verhoogde verontreiniging met darmbacteriën geconstateerd. Dit kan darmziekte veroorzaken. Ons advies is dan ook om hier NIET te zwemmen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna