Cultuur, Sport & Recreatie: 03 augustus 2015 Woensdag 12 augustus 2015 wordt de Zomerbieb afgesloten met leuke jeugdvoorstellingen voor kinderen van 4 tot 7 jaar

Kopgroep Bibliotheken logoBron: KopGroep Bibliotheken - In de bibliotheek van Tuitjenhorn en in Den Helder Centrale speelt het Zoldertheater de voorstelling 'De koffer van Roos en Eddie'. Geert van Diepen en Lia Rood maken al jaren aantrekkelijke voorstellingen voor kinderen. Met toneel, poppenspel en eigen muziek in kleurrijke decors. Hun voorstellingen zijn fantasievol, met een heldere verhaallijn, eigentijds en mooi van taal. Het optreden begint om 11.00 uur in Den Helder en om 14.30 uur in de bibliotheek in Tuitjenhorn.

In de bibliotheek in Den Burg kunnen kinderen om 14.30 uur komen kijken naar de voorstelling 'De Lepelaar'. Deze wordt opgevoerd in samenwerking met Ecomare.

Moeder Lepelaar vertelt over haar leven op Texel. Over haar nest met kleintjes en over haar verre reizen. Een voorstelling met poppen en foto's.

Alle voorstellingen zijn gratis toegankelijk. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

VVV Kop van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvkopvannoordholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvkopvannoordholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna